Imagini din Graz Austria (5)

Viaţa în diaspora
Author: Viaţa în diaspora

user

0 Comments

 1. cred an dumnezeu sunt catolica am trecut prin foarte multe greutati am un baiat de 13ani si un barbat care momentan este an austria la angrjit batraani an acest domeniu am lucrat si eu de cinci ani acuma sunt an tara eu cu baiatu traim din ce ne trimite sotul meu nu prea nentelegem suntem ampreuna de 17ani am tot sperat ca se va schimba situatia an ceva mai bine acuma sunt antro cumpana sa cantaresc unde ami este partea cea mai gre a numi place ca sotul meu ma considera asa cum ma considera si nu este adevarat nustiu ce va urma pe scurt am nevoie de sfaturi bune dea a pasi mai departe

  1. Multumim ca ne-ai scris.
   Dumnezeu este mai mare ca problemele noastre. Citeste zilnic Biblia cartea vietii si roaga-te in cuvinte simple Bunului Dumnezeu.
   Spune-i in rugaciune tot ce simti, tot ce iti doresti ca si celui mai bun prieten. Defapt asta inseamna sa il cunosti pe Dumnezeu cu adevarat , sa crezi ca EL te vede , te intelege si e cu tine mereu. El iti va da putere si intelepciune ca sa treci peste toate problemele cu care te confrunti.
   Tinem legatura si echipa noastra de rugaciune se va ruga penntru tine 🙂

Leave a Comment