Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS)-informatii si ajutor

 

 • De data aceasta va prezentam :
  Filiala Austriacă a Ligii Studenţilor Români din Străinătate
  The Austrian Branch of the League of Romanian Students Abroad
 • Ausführliche Beschreibung
  Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) – Austria oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune. LSRS – Austria promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Obiectivul principal al LSRS – Austria este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS – Austria este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

  LSRS – Austria oferă studenților informații cu privire la studiul în centrele universitare austriece și tot ce ține de acesta (probleme legate de cazare, informații despre viata din Austria etc.). De asemenea LSRS Austria organizează proiecte pentru comunitatea studenților români. Misiunea LSRS Austria este să ofere studenților români de aici suport în orice probleme.

  De asemenea, LSRS – Austria își propune să ofere cea mai completa și eficienta consultanta academică tinerilor români care doresc sa-si continue studiile în străinătate. Prin facilitarea legaturilor cu cei care deja au plecat și au avut succes, precum și prin distribuirea unor ample materiale informative, organizatia noastră este mai mult decât o punte între România și lumea academică de peste hotare. LSRS este primul popas al oricarui cetatean român interesat în continuarea studiilor sale în afara României.

  Nu în ultimul rând, LSRS – Austria ofera celor care deja au plecat, oportunitatea unei comunicari directe și simple. Relații, oportunitati de angajare, burse, programe academice – LSRS aduna toate aceste informații de la membri săi, punând bazele unor retele extinse de networking bazat pe într-ajutorare și consolidarea identității comunității studenților și absolventilor români din străinătate.

 • E-Mail-Adresse
  contact@at.lsrs.ro
  web site
   Daca aveti intrebari scrieti-le sau intrati pe site-ul lor unde veti gasii multe informatii utile.
  Cu drag pentru voi :
  Echipa de voluntari ai Asociatiei Aripile Sperantei Graz

 

Viaţa în diaspora
Author: Viaţa în diaspora

user

Leave a Comment