Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/insulaek/viataindiaspora.org/wp-content/plugins/advanced-google-translate/agt-main.php on line 230
Informatii despre Fondurile din Graz pentru dezvoltare si progres personal 2 iulie 2016 - Viata in Diaspora

Informatii despre Fondurile din Graz pentru dezvoltare si progres personal 2 iulie 2016

 logo Centrul Cultural Austro Roman GrazDragi romani din Graz mereu tinem legatura cu diverse institutii si participam la sedinte si seminarii pentru a ne informa si a gasii solutii pentru diferitele probleme cu care va confruntati.
Incercam mereu sa vedem ce posibilitati sunt pentru a face cursuri cat mai ieftine sau pe gratis, ce legi noi apar, ce s-a schimbat si e important ca sa stim, ce posibilitati sunt pentru a invata limba germana cat mai ieftin, informatii legate de familie, copii, bani, etc.
Pentru inceput sa ne oprim la cursurile online de limba germana care sunt gratuite si pe care vi le recomandam :
-http://sprachportal.integrationsfonds.at
-www.deutsch-lernen.com
-www.alpha.at/deuscht-lernen/test
-www.peolog-berlin.de
-www.hueber.de
-www.vsh-brb.de
-www.trasnparent.com
Cunoscand limba germana avem sanse sa facem diferse cursuri finantate. Existe diverse organizatii care sprijina cetatenii Graz-ului atat prin informatii utile cat si financiar.De aceea va recomandam mereu sa mergeti la fiecare birou care exista si ofera consultanta gratuita caci legand fiecare informatie poti gasii o locuinta ieftina, un loc de munca sau poti achizitiona informatii pretioase atat pentru dvs personal cat si pentru a le da mai departe.
„Fondurile din Graz pentru dezvoltare si progres ” este o initiativa care sprijina  semenii doritori sa se dezvolte , sa progreseze in plan profesional .
Acest concept va este prezentat in detaliu , la sediul Centrului Cultural Austro Roman Graz   de catre o persoana acreditata  in data de 2 iunie 2016 adica joi orele 17.20 Eggenberger Gürtel 76 Graz 8020 
Va informam despre tot ce inseamna  obtinerea de finantare si de ce este promovata de Primaria orasului Graz .
De asemenea va aducem la cunostinta  cine poate beneficia de aceste fonduri , cum se completeaza si efectueaza o cerere in mod adecvat. Posibila finantare pentru dezvoltare si progres  personal in cadrul acestui proiect , nu depaseste suma de 1000 de Euro.
Pentru informatii suplimentare si consiliere profesionala va stam la dispozitie .Va multumim anticipat pentru prezenta .
Drazen Iliskovic Berater: Grazer Fonds für Aufstieg und Entwicklung  ÖSB Consulting GmbH Eggenberger Allee 40-42 | A-8020 Graz
 Liebe Interessentinnen und Interessenten, die Förderung von Weiterbildungen
„Grazer Fonds für Aufstieg und Entwicklung“ für arbeitende GrazerInnen und Grazer möchte sich gerne in Ihrem Verein vorstellen.
Sie erhalten alle Informationen darüber, was diese finanzielle Unterstützung bis zu € 1.000,- ist, warum sie von der Stadt Graz angeboten wird, wer sie bekommen kann und wie der Antrag gestellt wird. Für weitere Fragen in Bezug auf Weiterbildung oder Beratungsmöglichkeiten zu Bildungs- und Berufswegen stehen wir gerne zur Verfügung. Ich freue mich auf Ihr Kommen!
Drazen Iliskovic Berater
Viaţa în diaspora
Author: Viaţa în diaspora

user

Leave a Comment