Absolvirea cursurilor de limba germana Graz 2018

 

DSC07883In fiecare an obisnuim sa ne rasfatam cu un gril, cadouri, flori si delicioasele torturi facute de doamna Iulia Balan….

Felicitari cursantiilor care au terminat cu bine promotia 2017-2018 .Multumim doamnei Iulia pentru tortul minunat si voluntarilor pentru ajutor si implicare….

Multumim fotografului Sera Marian pentru frumoasele poze.Il recomandam cu drag romaniilor din Austria pentru orice eveniment aveti nevoie.

Pentru inscrieri la urmatoarele cursuri DE LIMBA GERMANA cu predare in limba romana va asteptam pe pagina noastra Cursuri de limba germană in Graz cat si la sediul din Eggenberger Gürtel 76, 8020 Graz luni si vineri intre orele 15.00-18.00 sau pe email romaniidingraz@yahoo.com

Viaţa în diaspora
Author: Viaţa în diaspora

user

0 Comments

  1. Salutari din Brasov! Ce mai faceti?
    Numai bine va doresc!

    1. Robert iti doresc tot binele din lume…Cum stai cu limba germana ? https://www.youtube.com/watch?v=BYnw2QOvRc4 Acest turc s-a intors la Dumnezeu si poate spunem nu e primul…dar marturia lui personala te patrunde pana-n maduva…Scrie-mi pe email romaniidingraz@ yahoo.com mi-ar placea sa tinem legatura…Multa sanatate si binecuvantare

Leave a Comment