Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/insulaek/viataindiaspora.org/wp-content/plugins/advanced-google-translate/agt-main.php on line 230
Solidari cu familile indoliate romanii din Graz se intalnesc a doua oara - Viata in Diaspora

Solidari cu familile indoliate romanii din Graz se intalnesc a doua oara

Romanii din Graz - CopieDragi romani pentru ca fiecare intalnire ne leaga cat mai mult va propunem sa ne intalnim din nou. Ideea a pornit de la unele persoane care si au dorit mult sa vina la manifestarea de sambata (07.11.2015 ) din Schlossbergplatz  „Romanii din Graz Austria solidari cu evenimentele din Romania ” si nu au putut .

Pentru ca fiecare are un mesaj pentru Romania si mai ales pentru familiile indoilate la aceasta intalnire fiecare va avea ocazia sa si-si trasmita mesajul. Fiecare sa isi scrie mesajul de solidaritate pe o pancarda (carton, hartie )
La acesta intalnire vom avea ocazia sa ne cunoastem si sa propunem doleantele noastre pentru romanii din Graz.
Pentru ca sunt deja mai multe propuneri consideram ca e bine sa ne intalnim si sa le discutam.
Numai impreuna vom putea construii ceva frumos, bun si trainic in orasul in care traim.
Intalnirea va avea loc Duminica 15.11.2015 la ora 16.00 in Schlossbergplatz partea dinspre Mur ca sa nu deranjam alte persoane.

Transmiteti si altor romani inimosi acest mesaj , dati share pe facebook si in grupuri, trimiteti SMS ca toti uniti intr-un gand sa fim impreuna duminica alaturi de familiile indoliate.
Va asteptam cu drag!

Viaţa în diaspora
Author: Viaţa în diaspora

user

Leave a Comment